وبلاگ
آموزشگاه فنی حرفه ای آزاد
آموزشگاههای فنی حرفهای آزاد، موسساتی آموزشی هستند که به صورت خصوصی و غیرانتفاعی در زمینه آموزش مهارتهای فنی و حرفهای فعالیت میکنند. این آموزشگاهها مجوز فعالیت خود را از سازمان فنی حرفه ای دریافت می کند. و دورههای متنوعی را در رشته های مختلف ارائه میدهند.
با توجه به اینکه سازمان فنی حرفه ای یکی از زیر مجموعه های وزارت کار بوده و با هدف آموزش کارآموزان و کارجویان ، جهت اشتغال پایدار فعالیت می نماید و نمی تواند به تنهایی پاسخگو نیاز آموزشی کارآموزان و کارجویان باشد، از این رو بخش بزرگی از آموزش های خود را به آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای محول می نماید. آموزشگاه های فنی حرفه ای آزاد با توجه به مجوز دریافتی از سازمان فنی حرفه ای و تجهیزات خود در رشته و حرفه های گوناگونی فعالیت می نمایند. اصلی ترین هدف آموزشگاه های فنی حرفه ای آزاد ، آموزش جهت اشتغال ، کارآموزان و کارجویان می باشد.
لیست آموزشگاه های فنی حرفه ای
برای مشاهده لیست مراکز فنی حرفه ای آزاد شهرستان خود کافیست وارد سایت سازمان فنی حرفه ای شده و روی نقشه استان خود را انتخاب نمایید.
از منو سمت راست روی گزینه فهرست سوابق آموزشگاه های فنی حرفه ای آزاد کلیک نمائید.
در پنجره جدید فیلد شهرستان را انتخاب نموده و سپس گزینه جستجو را بزنید.
توجه: برای جستجو دقیق تر می توانید فیلد های مورد نظر خود را انتخاب و سپس گزینه جستجو را بزنید.
رشته – حرفه – استاندارد چیست؟
دریافت وام با مدرک فنی حرفه ای چگونه هست؟
ثبت نام در آزمون ادواری
سطح بندی نمرات در فنی حرفه ای
نحوه محاسبه نمره کتبی-عملی-نهائی
ویژگیها و مزایای آموزشگاههای فنی حرفهای آزاد:
1. تنوع دورهها: آموزشگاههای فنی حرفهای آزاد بخش گستردهای از دورهها و کارگاهها را ارائه میدهند که نیازهای مختلف بازار کار را پوشش میدهند.
2. انعطافپذیری زمانی: این آموزشگاهها معمولاً برنامههای آموزشی منعطفی دارند که به کارآموزان و کارجویان اجازه میدهد بر اساس زمانبندی شخصی خود در کلاسها شرکت کنند.
3. مدرک معتبر: در آموزشگاه فنی حرفه ای آزاد کارآموزان و کارجویان می توانند پس سپری نمودن دوره آموزشی خود از طرف آموزشگاه معرفی به آزمون های فنی حرفه ای شده و بعد از کسب نمره قبولی در آزمون ها مدرک معتبر فنی حرفه ای را دریافت نمایند.
4. تجهیزات و امکانات عملی: آموزشگاههای فنی حرفهای آزاد با توجه به مجوز فعالیت خود، دارای تجهیزات و امکانات عملی هستند که به کارآموزان و کارجویان، کمک میکند تا مهارتهای عملی خود را تقویت کنند.
5. اساتید مجرب: این آموزشگاهها اغلب از اساتید و مربیان با تجربه و متخصص در زمینههای مختلف بهره میبرند که دانش و تجربیات عملی و کاری خود را به کارآموزان و کارجویان منتقل میکنند.
تفاوت آموزشگاه های فنی حرفه ای آزاد و فنی حرفه ای دولتی
1- یکی از مهمترین تفاوت ها میان بخش دولتی و آزاد فنی حرفه، شهریه می باشد. شهریه دوره های اموزشی در بخش دولتی رایگان بوده و کارآموزان و کارجویان هزینه ای بایت شهریه دوره پرداخت نمی کنند اما در بخش آزاد کارآموزان و کارجویان باید شهریه دوره را پرداخت نمایند.
2- تنوع دوره ها در بخش آزاد بسیار بیشتر از بخش دولتی بوده و بخش آزاد در برگزاری دوره ها هیچ گونه محدودیتی نداشته در صورتی که بخش دولتی محدود می باشد و اجازه برگزاری هر دوره ای را ندارد.
3- زمان برگزاری دوره ها در بخش آزاد با توجه به تعداد زیاد آموزشگاه ها بسیار متنوع و انعطاف پذیر بوده در صورتی که به دلیل تعداد محدود آموزشگاه های دولتی زمان برگزاری دوره ها بسیار محدود می باشد.
4- ثبت نام در دوره های دولتی با آزمون – مصاحبه و گزینش صورت می گیرد در صورتی که در آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای چنین چیزی وجود ندارد.