مشهد، حدفاصل چهارراه دانشجو و معلم36، پ996

38929142 , 38937464 - 051

blank

ساعت کاری آموزشگاه

8 الی 13 - 16 الی 21

وبلاگ

ویژگی های مدرک فنی حرفه ای

سازمان فنی حرفه ای یکی از زیر مجموعه وزارت کار بوده، و مدارکی که از طرف سازمان فنی حرفه ای صادر می شود بدان معناست که دارنده مدرک، توانایی انجام کار در حرفه مورد نظر را دارد، پس از لحاظ اعتبار کاری نسبت به مدارکی که از طرف آموزش پرورش و وزارت علوم صادر می شود،دارای اعتبار بالاتری بوده، و به اشتغال کمک شایانی خواهد نمود.
با توجه به اینکه این مدرک از طرف سازمان فنی حرفه ای (ارگان دولتی)صادر می شود، فلذا برای تمامی مراکز دولتی و غیر دولتی معتبر بوده و اشخاص می توانند به کمک مدرک مربوطه در حرفه مورد تقاضا مشغول به کار شده، و یا جواز کسب حرفه مورد نظر را دریافت کنند. به عنوان مثال با داشتن مدرک کاربر icdl ، افراد می توانند جهت استخدام در مراکزی که این مدرک جزء مدارک استخدام می باشد، اقدام به استخدام و یا جهت دریافت جواز کسب (کافی نت – تایپ و تکثیر – دوره ها کامپیوتر – …) با این مدرک به اتحادیه مراجعه کنند.
سازمان فنی حرفه ای مورد تائید اکثر کشورها می باشد. به همین دلیل مدارک فنی حرفه ای در اکثر کشورها قابل قبول و اعتبار بوده و ارزش بسیار بیشتری نسبت به مدارک دیگر دارد. به عنوان مثال کشور آلمان برای پذیرش نیروی کار جدا از مدرک تحصیلی، مدارک فنی حرفه ای ، حرفه مورد اشتغال را از کارجویان درخواست می کند.

مدرک فنی و حرفه‌ای ویژگی‌ها و مزایای متعددی دارد که آن را از سایر مدارک آموزشی متمایز می‌کند.

برخی از مهم‌ترین ویژگی های مدرک فنی حرفه ای عبارتند از:

1. اعتبار ملی و بین‌المللی:

مدارک فنی و حرفه‌ای توسط سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور صادر می‌شود و در ایران و برخی از کشورهای دیگر معتبر است. این مدارک به عنوان گواهی مهارت‌های تخصصی در کشورهای مختلف، به ویژه در حوزه‌های کاری خاص، شناخته می‌شوند.

2. کاربردی بودن:

دوره‌های فنی و حرفه‌ای بر خلاف دوره های دانشگاهی، بیشتر بر مهارت‌های عملی و کاربردی تمرکز دارند. این ویژگی به فراگیران کمک می‌کند تا مستقیماً پس از دریافت مدرک، بتوانند در بازار کار فعالیت کنند.

3. تنوع دوره‌ها:

سازمان فنی و حرفه‌ای دوره‌های متنوعی در زمینه‌های مختلف مثل صنایع دستی، فناوری اطلاعات، برق، مکانیک، آرایشگری و بسیاری از دیگر حوزه‌ها ارائه می‌دهد که برای طیف گسترده‌ای از علاقه‌مندان و کارجویان مناسب است.

4. قابلیت ارتقا و ادامه تحصیل:

کسانی که مدارک فنی و حرفه‌ای را دریافت می‌کنند، می‌توانند از آن به عنوان پایه‌ای برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها یا موسسات آموزش عالی استفاده کنند، به ویژه بازماندگان دیپلم، می توانند با سپری نموده دوره مورد نظر در رشته های مختلف، اقدام به گرفتن دیپلم نمایند.

5. افزایش شانس اشتغال:

از آنجا که این مدارک توانایی‌های عملی افراد را تأیید می‌کنند، افراد دارای مدرک فنی و حرفه‌ای شانس بالاتری برای ورود به بازار کار و استخدام در صنایع مختلف دارند.

6. مطابقت با نیازهای بازار کار:

دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای مطابق با نیازهای روز بازار کار طراحی شده‌اند و افراد با مهارت‌هایی که در این دوره‌ها فرا می‌گیرند، می‌توانند به سرعت وارد عرصه حرفه‌ای شوند.

7. هزینه مناسب:

شرکت در دوره‌های فنی و حرفه‌ای معمولاً نسبت به سایر دوره‌های آموزشی هزینه کمتری دارد و از این رو برای افراد با بودجه محدود گزینه مناسبی است.

این ویژگی های مدرک فنی حرفه ای را به یکی از مهم‌ترین مدارک برای ورود به بازار کار و کسب تخصص در حوزه‌های مختلف تبدیل کرده است.

همه چیز در رابطه با مدرک فنی حرفه ای

رشته – حرفه – استاندارد چیست؟

دریافت وام با مدرک فنی حرفه ای چگونه هست؟

ثبت نام در آزمون ادواری

سطح بندی نمرات در فنی حرفه ای

نحوه محاسبه نمره کتبی-عملی-نهائی

آموزش حضوری و آنلاین کاربر icdl

ویژگی‌ها و مزایای آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای آزاد:

1. تنوع دوره‌ها:

آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای آزاد بخش گسترده‌ای از دوره‌ها و کارگاه‌ها را ارائه می‌دهند که نیازهای مختلف بازار کار را پوشش می‌دهند.

2. انعطاف‌پذیری زمانی:

این آموزشگاه‌ها معمولاً برنامه‌های آموزشی منعطفی دارند که به کارآموزان و کارجویان اجازه می‌دهد بر اساس زمان‌بندی شخصی خود در کلاس‌ها شرکت کنند.

3. مدرک معتبر:

در آموزشگاه فنی حرفه ای آزاد کارآموزان و کارجویان می توانند پس سپری نمودن دوره آموزشی خود از طرف آموزشگاه معرفی به آزمون های فنی حرفه ای شده و بعد از کسب نمره قبولی در آزمون ها مدرک معتبر فنی حرفه ای را دریافت نمایند.

4. تجهیزات و امکانات عملی:

آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای آزاد با توجه به مجوز فعالیت خود، دارای تجهیزات و امکانات عملی هستند که به کارآموزان و کارجویان، کمک می‌کند تا مهارت‌های عملی خود را تقویت کنند.

5. اساتید مجرب:

این آموزشگاه‌ها اغلب از اساتید و مربیان با تجربه و متخصص در زمینه‌های مختلف بهره می‌برند که دانش و تجربیات عملی و کاری خود را به کارآموزان و کارجویان منتقل می‌کنند.

تفاوت آموزشگاه های فنی حرفه ای آزاد و فنی حرفه ای دولتی

1- یکی از مهمترین تفاوت ها میان بخش دولتی و آزاد فنی حرفه، شهریه می باشد. شهریه دوره های اموزشی در بخش دولتی رایگان بوده و کارآموزان و کارجویان هزینه ای بایت شهریه دوره پرداخت نمی کنند اما در بخش آزاد کارآموزان و کارجویان باید شهریه دوره را پرداخت نمایند.
2- تنوع دوره ها در بخش آزاد بسیار بیشتر از بخش دولتی بوده و بخش آزاد در برگزاری دوره ها هیچ گونه محدودیتی نداشته در صورتی که بخش دولتی محدود می باشد و اجازه برگزاری هر دوره ای را ندارد.
3- زمان برگزاری دوره ها در بخش آزاد با توجه به تعداد زیاد آموزشگاه ها بسیار متنوع و انعطاف پذیر بوده در صورتی که به دلیل تعداد محدود آموزشگاه های دولتی زمان برگزاری دوره ها بسیار محدود می باشد.
4- ثبت نام در دوره های دولتی با آزمون – مصاحبه و گزینش صورت می گیرد در صورتی که در آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای چنین چیزی وجود ندارد.

0/5 (0 نظر)
blank

گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای

برای استخدام و مهاجرت

blank

برگزاری دوره های آموزشی

همزمان بصورت حضوری و آنلاین

blank

ضبط فیلم کلاسی

ارائه فیلم به کارآموزان

blank

اساتید مجرب و با تجربه

دارای کارت مربیگری

دوره‌های ثبت نام شده
دوره ها
علاقه مندی
0 آیتم دوره‌های ثبت نام شده
حساب کاربری

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟